Ski centar Kolašin 1450 počinje da radi sjutra

 Ski centar Kolašin 1450 počinje da radi sjutra

Foto: Skijališta Crne Gore

Ski-centar Kolašin 1450 nije radio juče, a neće ni danas, zbog problema sa napajanjem električnom energijom. Kako su Pobjedi rekli iz Skijališta, očekuje se da počne ponovo da radi za vikend.

Obavještavamo vas da zbog problema u napajanju električnom energijom, Skijalište Kolašin 1450 danas i sjutra neće biti otvoreno za skijanje – naveli su na Fejsbuk stranici Skijališta.

Izvršna direktorica Ski-centra Kolašin 1450 Dijana Bulatović Pobjedi je kazala da su oštećenja na elektro mreži velika.

„Zbog velikog nevremena, vjetra i vlažnog snijega koji je padao ovih dana popadali su električni stubovi. Trenutno se radi na otklanjanju kvarova na elektromreži i očekujemo da će skijalište proraditi za vikend“, objasnila je Bulatović.

Ona je dodala da su skijaši koji su bili njihovi gosti iskoristili drugo – Skijalište 1600. Vukota Popović iz Ski-centta Kolašin 1450 je objasnio da su na dalekovodu Rijeka Mušovića – Jezerine pala tri stuba i da je pokidana mreža.

„Predstavnici Ski centra su juče ujutru obišli to područje i uvjerili se da se radi o kompleksnim kvarovima na terenu gdje je visina snijega metar i po. Počelo se sa popravkama i procjenjuje se da će elektro- snabdijevanje biti uspostavljeno danas, kako bi od subote nastavilo funkcionisanje skijaške infrastrukture“, kazao je Popović.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još