Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

 Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

Foto: Beta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, kazao je da ga raduje da je u prethodnoj godini, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti.

Đukanović je uputio je čestitku predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Obilježavanje Dana oslobođenja Danilovrada uvijek je prilika da se još jednom oda poštovanje junacima antifašističke borbe, i sagledaju ostvareni rezultati u razvoju opštine.  Raduje da je u prethodnoj godini, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti”, navodi se u čestitki.

On je pozdravio napore i rezultate lokalne uprave.

“Pozdravljam napore i rezultate lokalne uprave na planu investicionih i infrastrukturnih ulaganja, poboljšanja uslova za poljoprivrednu proizvodnju, i naročito programe rekonstrukcije objekata iz oblasti kulture i sporta, kao važne dimenzije očuvanja i razvoja zajednice.Izražavam snažnu podršku daljoj realizaciji održivih razvojnih politika, uvjeren da je to jedini put punog društvenog i ekonomskog razvoja danilovgradske opštine i Crne Gore“, poručio je predsjednik Crne Gore.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još