Jovana Ćupić: Mojih 7, za narednih 7

 Jovana Ćupić: Mojih 7, za narednih 7

Foto: Privatna arhiva

Za nas nasmijana djevojčica sa nestvarnim glasom, neizmjernim talentom i nevjerovatnom energijom.

Jovana Ćupić, za sebe ipak kaže da je klasična vaga, neodlučna, lijena i ljubavna. Veliki zaljubljenik u prirodu i muziku. Njena želja je da zauvijek ostane u bezbrižnim dvadesetim, kada se sve gore navedeno oprašta.

Jovana Ćupić, pjevačica, predstavlja nam njenih 7 izbora za narednu sedmicu:

  1. Za početak predlažem mjesto, koje meni oduzme dah svaki put kada sam tamo, a to je priroda oko Studenog i Topolova. Zašto je posebno? Danilovgrađani sigurno znaju. Ne mogu odabrati godišnje doba u kojem šuma izgleda ljepše. Jednostavno, priroda je netaknuta i čarobna.

  2. Dobar trening! Ljubitelj sam prirode i treninga, i to dvoje kada se spoji, nema greške. Džogiranje, planinarenje, bilo koji tip treninga je dobro došao. Žene, da se ne lažemo, sada je najlakše dodati kilograme, pa hajde da to izbjegnemo!

  3. Kada moram odabrati pjesmu, to je uvijek težak zadatak. Ali evo, neka bude ona koja mi se trenutno vrti na plej listi a to je Beautiful Madnes-Michael Patrick Kelly.

  4. Mnogo volim serije, i u svakom trenutku neku gledam. Ali isto tako se uvijek rado vratim nekima. S obzirom da se bliži zima, zimi se, naravno, gledaju Peaky Blinders-i!

  5. Što se tiče filma, neka to za ovu sedmicu bude Inception sa Leonardom di Capriom.

  6. Uz zvuk vatre obavezno ide Meša Selimović i Tišine.

  7. I za kraj, popijte čašicu kuvanog vina! Sa cimetom.
Avatar

Jasna Kaluđerović

Pročitajte još