Mila Nikić: Mojih 7, za narednih 7

 Mila Nikić: Mojih 7, za narednih 7

Foto: Privatna arhiva

Nakon pobjede u muzičkoj emisiji “Let ka zvijezdama“, talentovana Danilovgrađanka, Mila Nikić već sedmu godinu zaredom uspješno gradi muzičku karijeru u Crnoj Gori.

Iako su u njenom repertoaru pjesme posebnih žanrova, soul, jazz, r’n’b, publika koja uživa u nastupima naše sugrađanke je brojna.

Za sebe kaže da je iskrena i spontana. Ograničenja i predrasude ne prijaju njenoj energiji. Zna biti brzopleta i netaktična, ali i to je pripisala svojoj energiji.

Ove nedjelje, Mila Nikić, predstavlja nam svojih 7 prijedloga, za sljedeću sedmicu.

1. Svaki dan mi počinje uz muziku, pa ću i ja tako početi naš razgovor. U zadnje vrijeme slušam našu muziku, a najviše mi prijaju pjesme Arsena Dedića i Olivera Dragojevića.

2. Sto se tiče filma, ljubitelj sam drame pogotovo ako je radnja zasnova na istinitoj prici. Moj predlog je film Frida, jedan od meni omiljenih filmova.

3. Moram priznati da mi nedostaje trening. Moje društvo će se smijati kad ovo pročita, jer znaju koliko me je teško natjerati da treniramo. Brzi hod oko Danilovgrada je dobra opcija za početak 😀

4. Nisam ljubitelj serija i uvijek prije biram film da odgledam. Ali trenutno, na nagovor društva, gledam seriju “The Queen’s Gambit”. I to je moja preporuka za ovu nedelju. 

5. Što se tiče knjige, preporučujem knjigu u kojoj sam uživala zadnjih nedelja, “Majstor i Margarita” od Bulgakova.

6. Posvetiti se hobiju. Volim da učim jezike. Evo već nekoliko mjeseci pohadjam kurs francuskog jezika. O tome koliko mi dobro ide, rekla bih samo da je majka kad me je čula kako pričam mislila da je u pitanju njemački jezik…Još jedna bitna stvar, NE ODUSTAJTE 😊

7. Moje zauvijek najljepše mjesto u Danilovgradu je rijeka Zeta i naš most. Bilo ljeto ili zima, uvijek volim doći i odmoriti oči i mozak. 

Foto: Vuk Koljenšić
Avatar

Jasna Kaluđerović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja