Na sastanku i ministarka zdravlja: Bečić uručio 5.000 eura beranskoj bolnici

 Na sastanku i ministarka zdravlja: Bečić uručio 5.000 eura beranskoj bolnici

Izvor: Skupština CG

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić uručio je, u ime parlamenta, direktoru Opšte bolnice Berane Budimiru Dabetiću donaciju od 5.000 eura kao pomoć u borbi protiv korona virusa.

Bečić je izrazio poštovanje prema zaposlenima u toj zdravstvenoj ustanovi i zahvalio na nesebičnoj i požrtvovanoj borbi sa opakom bolešću.

“Herojstvo i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima na najbolji način oslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrijednosti”, istakao je on.

Bečić i naglasio da su Vlada i Skupština spremne da rade na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Dabetić se zahvalio na donaciji i upoznao predsjednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava bolnica.

“Sastanku su prisustvovali i ministarka zdravlja Jelena Borovinić-Bojović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Veljo Čađenović, načelnik infektivnog odjeljenja Milovan Živković, načelnik radiologije Denis Kalač, načelnik anesteziologije Milosav Miladinović, infektolog Lidija Kljajić i ginekolog Rajko Karličić“, saopšteno je nakon posjete.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još