Omladinski servis Danilovgrad nastavlja niz aktivnosti za afirmaciju mladih

 Omladinski servis Danilovgrad nastavlja niz aktivnosti za afirmaciju mladih

Foto: Omladinski servis Danilovgrad

Omladinski servis Danilovgrad postao je simbol aktivnosti i entuzijazma mladih u našem gradu. U Centru za kulturu Danilovgrad, a u organizaciji Omladinskog servisa Danilovgrad, Uprave za sport i mlade , održano je ,,Veče Besjede“.

“Ova aktivnost okupila je mlade, talentovane govornike, koji su sa svim prisutnima podijelili kako svoje retoričke kapacitete, tako i poslali lijep primjer na koji način prevazići strah i tremu kada je javni nastup u pitanju. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se trudimo da afirmišemo mlade u Danilovgradu i poboljšamo njihove kapacitete i kompetencije“, za portal Danilovgrad, kazala je Marija Popović.

Foto: Omladinski servis Danilovgrad

 Popovićeva je istakla da veliku zahvalnost duguju Centru za kulturu Danilovgrad.

“Zahvaljujemo se našem partneru Centru za kulturu Danilovgrad, koji uvijek ima senzitivnosti za naše potrebe, ali i na svim raspoloživim resursima koje mi mladi uvijek imamo na raspolaganju za organizaciju naših aktivnosti. U narednom periodu očekuje nas još jedan događaj ovog tipa, kada će se danilovgradskoj publici predstaviti prva grupa polaznika, škole retorike u okviru omladinskog sevrisa Danilovgrad Uprave za sport i mlade“, kazala je administratorka, Marija Popović.

Avatar

Jasna Kaluđerović

Pročitajte još