Omladinski servis organizuje kviz “Koliko znaš o Danilovgradu“

 Omladinski servis organizuje kviz “Koliko znaš o Danilovgradu“

Foto: Poster / Omladinski servis Danilovgrad

Povodom Dana Opštine Danilovgrad, Omladinski servis Danilovgrad Ministarstva sporta i mladih, u saradnji sa Centrom za kulturu Danilovgrad organizuje svečano-edukativni program koji će biti koncipiran u dva dijela.

“U prvom dijelu mladi će imati priliku da odgledaju prezentaciju o istoriji našeg grada od strane profesora istorije gospodina Nikole Vukićevića, a zatim u drugom dijelu ćemo provjeriti koliko su naši učesnici pažljivo pratili, tako što ćemo imati set od 15 pitanja, čiji odgovori leže u pomenutoj prezentaciji“, za portal Danilovgrad, ističe Marija Popović, administratorka Omladinskog servisa.

Kviz “Koliko znaš o Danilovgradu“ će se održati u 15h u velikoj sali Centra za kulturu, uz poštovanje socijalne distance i nošenje zaštitnih maski, a pravo na prijavu imaju svi mladi ljudi od 15 do 30 godina. Prijave se mogu poslati na mail: omladinskiservisdanilovgrad@gmail.com.

Uz podršku Opštine Danilovgrad, za nabolje pripremilje su vrijedne novčane nagrade u iznosu od 100 eura za prvo mjesto i po 50 eura za drugo i treće mjesto.

“Cijeneći činjenicu da je istorija učiteljica života, nadamo se da ćemo i u narednom periodu imati u našoj organizaciji događaje koji promovišu razvoj znanja i njeguju predstavu o istorijskom i kulturnom nasleđu našeg grada“, kazala je Popović

Popović je zahvalila partnerima iz NVO ,,Juventas“ od kojih su dobili prilikom organizacije ovog događaja medijsku podršku i pomoć.

Avatar

Jasna Kaluđerović

Pročitajte još