Policijska akademija organizuje takmičenje u preciznom streljaštvu

 Policijska akademija organizuje takmičenje u preciznom streljaštvu

Foto: Policijska akademija Danilovgrad, Facebook

U petak 18.12.2020. godine u Policijskoj akademiji u Danilovgradu sa početkom u 12 sati održaće se takmičenje u preciznom streljaštvu “MEMORIJAL RAJKO PEKOVIĆ”.

Pravo učešća imaju članovi sportskih – streljačkih klubova, zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije, Ministarstvu odbrane, Agenciji za nacionalnu bezbjednost, Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija i Policijskoj akademiji, navodi se u saopštenju.

Navedeno takmičenje će ujedno biti i PRVO KOLO ZIMSKE LIGE u preciznom streljaštvu, koja će se realizuje u 2020/2021godini. Uručenje nagrada obavit će se na početku prvog narednog takmičenja.

Kako su naveli, takmičari se moraju striktno pridržavati mjera Ministarstva zdravja, držanje distance i upotreba maski je obavezna osim tokom samog izvođenja gađanja takmičara. Nakon izvršenog gađanja takmičar je dužan napustiti objekat streljane.

Takmičari su dužni prijaviti svoj dolazak sa serijskim brojem oružja najkasnije do 16.12.2020. kako bi se blagovremeno napravile grupe i upoznali takmičari u koje je vrijeme neophodno doći.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još