Potpisani ugovori za finansiranje sportskih kolektiva

 Potpisani ugovori za finansiranje sportskih kolektiva

Izvor: Opština Danilovgrad

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević potpisala je ugovore sa predstavnicima sportskih kolektiva koji su na konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenih za finansiranje sporta u tekućoj godini ispunili uslove za ovaj vid novčane podrške.

Na tom spisku nalaze se FK “Iskra”, KK “Danilovgrad”, MRK “Danilovgrad”, Karate klub “Iskra”, Plesni klub “Matriks”, TK “Čelendž”, OFK “Spuž” i FK “Danilovgrad”.

Shodno Odluci o finansiranju sportskih klubova po konkursu je dodijeljeno 100 hiljada eura, od ukupno 200 hiljada koliko je planirano budžetom za ovu godinu.

„Posebno raduje činjenica da je komisija odlično obavila svoj dio posla i da na njen rad nije bilo primjedbi i prigovora od strane kandidata koji su učestvovali na konkursu. Znamo da opredijeljeni novac nije dovaljan za funkcionisanje bilo kog kluba ali Opština će uvijek u okviru mogućnosti pomagati sport i vrijedne sportiste koji na pravi način afirmišu ovu sredinu na domaćoj i međunarodnoj sceni“, rekla je Kovačević i čestitala kadetima rukometnog kluba koji su minulog vikenda osvojili titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji.

Avatar

Jasna Kaluđerović

Pročitajte još