Pronađeno 109 grama kokaina, uhapšene Anja Pajović i Svetlana Vujović

 Pronađeno 109 grama kokaina, uhapšene Anja Pajović i Svetlana Vujović

Foto: Zaplijenjena droga

U policijskoj akciji „Grbe“ koju su sprovele pogorička i danilovgradska policija uhapšene su Anja Pajović i Svetlana Vujović, zbog sumnje da su se bavile prepodajom droge, prenosi Pobjeda.

Policija je na teritoriji Danilovgrada sprovela operativnu akciju kodnog naziva „Grbe“ koja je bila usmjerena ka licima za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom narkotika. Pronađen je kokain i uhapšene su dvije ženske osobe, a policija je na dvije lokacije u Danilovgradu izvršila pretres stanova, pronašla i oduzela kokain težine oko 109 grama.

-Slobode su lišene A.P. (26) i S.V. (19) zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i one su uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici – navodi se u saopštenju UP. 

U proteklom periodu za Anju Pajović su postojala saznanja da se duži vremenski period bavi uličnom distribucijom kokaina na teritoriji Danilovgrada i Podgorice.  Ona je ranije osuđivana na sedam mjeseci zatvora, zbog bombe koja je pronađena kod nje krajem prošle 2018 godine.

Podgorička policija je tri lica, koja su tokom 2020. godine procesuirana prekršajno i krivično zbog zloupotrebe narkotika, dovela u vezu sa osumnjičenom Pajović, odnosno policija je raspolagala saznanjima da su procesuirana lica kokain nabavljala od A.P.

Istražne aktivnosti na identifikaciji drugih lica koja su se bavila uličnom distribucijom kokain su u toku.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još