„Prve vakcine stižu naredne sedmice, izjava Šehovića neprimjerena“

 „Prve vakcine stižu naredne sedmice, izjava Šehovića neprimjerena“

Izvor: SNP

Vlada intenzivno radi na nabavci vakcina, pa bi prve količine trebalo da stignu u našu zemlju već sljedeće sedmice, saopštio je šef Kluba poslanika i potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović.

On je ocijenio neprimjerenom i zlonamjernom današnju insinuacija poslanika SD-a Damira Šehovića da će Vlada, zbog privremenog finansiranja, ostaviti građane Crne Gore bez vakcina i ljekova.

„Valjalo bi da poslanik Šehović odgovori na pitanje šta je Vlada u kojoj je on participirao uradila na planu nabavke vakcina, a poznato je da je novo rukovodstvo Ministarstva zdravlja zateklo prilično haotično stanje koje je ostavio njegov partijski kolega Kenan Hrapović. Gospodin Šehović se nije proslavio ni u resoru koji je vodio u bivšoj Vladi, pa bi bilo bolje da prokomentariše situaciju u prosvjeti i obrazovanju, umjesto što se bavi oblašću s kojom nema nikakve veze“, rekao je Ivanović.

Kako je istakao, SNP očekuje od svih da pokažu maksimalnu odgovornost u ovom teškom trenutku i da ne zbunjuju i ne plaše naše građane neprovjerenim informacijama i pričama “rekla-kazala”.

„Suzbijanje pandemije i ozdravljenje građana trebalo bi da bude cilj svih nas. Nadamo se da je i bivši ministar Šehović istog mišljenja i da će ubuduće i izjave davati u skladu sa tim“, zaključio je Ivanović.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još