Ubistvo u Danilovgradu: Osumnjičeni Đurović od ranije poznat po krađama

 Ubistvo u Danilovgradu: Osumnjičeni Đurović od ranije poznat po krađama

Foto: Standard, Filip Filipović

Policija ispituje pod kojim okolnostima je ubijen Danilovgrađanin Zoran Pavićević (56), čije je tijelo pronađeno juče ujutro u danilovgradskom restoranu „Obala“, a kako Pobjeda saznaje, sumnja se da ga je usmrtio sugrađanin Ivan Đurović (29).

Prema našim informacijama, Đurović je od ranije poznat istražiteljima po švercu droge, krađama i nasilju.

Pavićević je u restoranu „Obala“ radio kao stražar.

Preliminarni nalazi istrage ukazuju da je ubica više puta oštrim predmetom nanio smrtonosne povrede Pavićeviću po glavi i tijelu.

Na mjestu zločina pronađeno je više tragova i predmeta za koje inspektori vjeruju da će potkrijepiti sumnje da iza zločina stoji Đurović.

Viša državna tužiteljka Tanja Čolan-Deretić je za portal Pobjeda kazala da je urađen uviđaj, te da će izuzeti tragovi sa mjesta ubistva biti predmet vještačenja.

„Kao dežurna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, obaviještena sam da je jedno lice lišeno života na području opštine Danilovgrad. Prijemom obavještenja izašla sam na lice mjesta i sa službenicima policije, Forenzičkog centra u prisustvu sudskog vještaka medicinske struke izvršila uviđaj. Tijelo je poslato na obdukciju, izuzeti su s lica mjesta određeni tragovi koji će biti predmet vještačenja“, kazala je Čolan-Deretić.

Avatar

Portal Danilovgrad

Pročitajte još